Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου, από τον υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο Κυρίες και Κύριοι καλησπέρα. Θέλω να ξεκινήσω ενημερώνοντας, ότι με βάση την τελευταία ενημέρωση που έχει ο έλληνας Πρωθυπουργός από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, δεν επιβεβαιώνεται κανένα περιστατικό παραβίασης σε ελληνικό […]

Διαβάστε περισσότερα

O υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς συμμετείχε ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Ελληνικό Παρατηρητήριο του London School of Economics, με θέμα «Fake ειδήσεις, προπαγάνδα και ΜΜΕ στην Ελλάδα». Συντονιστής ήταν ο καθηγητής Kevin Featherstone.

Διαβάστε περισσότερα

«Με κάποιες θεσμικές αλλαγές που θα έρθουν σύντομα η Ελλάδα θα είναι ένας απόλυτα φιλικός προορισμός για κινηματογραφικές παραγωγές» τόνισε ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος μιλώντας στην ΕΡΤ από το Σούνιο όπου πραγματοποιούνται γυρίσματα του BBC.

Διαβάστε περισσότερα

Το 2o Φεστιβάλ δημιουργίας παιχνιδιών για ηλικιωμένους και ασθενείς με άνοια “Bridge Game Jam – Παιχνίδια Γέφυρες ζωής”, θα πραγματοποιηθεί 20-22 Απριλίου στο Σεράφειο του δήμου Αθηνών. Το Bridge Game Jam συνδιοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, την Challedu- challenging education και την Ελληνική Εταιρία Νόσου Alzheimer και Συγγενών διαταραχών Χαλκίδας. (πληροφορίες: media.gov.gr)

Διαβάστε περισσότερα

«Η κανονικότητα θα έρθει όταν η ανεργία μειωθεί σε επίπεδα ανεκτά για μια δυτικοευρωπαϊκή χώρα» τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης μιλώντας στην εκπομπή «Απευθείας» της ΕΡΤ.

Διαβάστε περισσότερα

Οι Υπουργοί Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη παρουσίασαν τη Μ. Δευτέρα το έργο «Κεντρική Υποδομή για την Ηλεκτρονική Ανταλλαγή Εγγράφων μεταξύ των φορέων του Δημοσίου, με προηγμένες Ψηφιακές Υπογραφές», το οποίο υλοποιείται από το Υπουργείο ΨΗΠΤΕ. Σύμφωνα με την κυβερνητική ανακοίνωση, το συγκεκριμένο Σύστημα αποτελεί έργο-σταθμό για την […]

Διαβάστε περισσότερα

Οι υπουργοί Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης Ν. Παππάς και Διοικητικής ανασυγκρότησης Ολγα Γεροβασίλη παρουσίασαν το έργο «Κεντρική Υποδομή για την Ηλεκτρονική Ανταλλαγή Εγγράφων μεταξύ των φορέων του Δημοσίου, με προηγμένες Ψηφιακές Υπογραφές».

Διαβάστε περισσότερα

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς εκπροσώπησε την ελληνική κυβέρνηση στην 192η επέτειο της Εξόδου των Ελεύθερων Πολιορκημένων, στο Μεσολόγγι, δηλώνοντας «ιδιαίτερα συγκινημένος που βρίσκομαι μέσα σε αυτά τα τείχη που γιγαντώθηκε το αδούλωτο φρόνημα του επαναστατημένου ελληνισμού στην πιο κρίσιμη καμπή της Ελληνικής Επανάστασης».    

Διαβάστε περισσότερα

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο Κυρίες και κύριοι, θέλω σήμερα να ξεκινήσω από τις σημαντικές εξελίξεις, στον τομέα των επενδύσεων. Τα αποτελέσματα της ανάκαμψης ειδικά στον τομέα των ξένων επενδύσεων, που ήδη κατέγραψαν ρεκόρ δεκαετίας το 2017, αγγίζοντας τα 3,5 δισεκατομμύρια […]

Διαβάστε περισσότερα