Οι νέες δράσεις της ΓΓΕΕ στον τομέα των video games και του animation παρουσιάστηκαν σε συνέντευξη τύπου από το Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρη Κρέτσο. Οι φετινές δράσεις της ΓΓΕΕ περιλαμβάνουν τη διοργάνωση ελληνικών αποστολών σε επιχειρηματικά συνέδρια στο εξωτερικό, την υποστήριξη πρωτοβουλιών πάνω στο gaming και το animation αλλά και τη διοργάνωση του […]

Διαβάστε περισσότερα

Τη λύπη του για τον «ξαφνικό θάνατο» του Mega εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος μιλώντας στην εκπομπή «Απευθείας» της ΕΡΤ. Λίγες ώρες πριν τη λήξη της προθεσμίας για την κατάθεση αιτήσεων για τις τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Κρέτσος επεσήμανε ότι οι εξελίξεις στο Mega δείχνουν πού μπορεί να οδηγήσει η έλλειψη κανόνων […]

Διαβάστε περισσότερα

Με παιχνιδιάρικη διάθεση η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας εύχεται καλές γιορτές συστήνοντας δημιουργικότητα και αλλαγή των κανόνων του παιχνιδιού!

Διαβάστε περισσότερα

«70 χρόνια και συνεχίζουμε»… Με υλικό από τις ταινίες των «Επικαίρων» η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας εύχεται καλές γιορτές σε όλους.

Διαβάστε περισσότερα

«Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα την ποιοτική δημοσιογραφία που έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ στην εποχή της μετα-αλήθειας» τόνισε ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος απευθύνοντας χαιρετισμό κατά την τελετή απονομής του δημοσιογραφικού βραβείου «Ελένη Βλάχου 2017» στον δημοσιογράφο της «Εφημερίδας των Συντακτών» Κώστα Ζαφειρόπουλο. Το συγκεκριμένο βραβείο προκηρύσσεται από την Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της […]

Διαβάστε περισσότερα

«Το 2018 θα είναι μια κομβική χρονιά για το χώρο των ΜΜΕ» τόνισε ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του E TV ενόψει του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές συχνότητες.

Διαβάστε περισσότερα

Για την προσπάθεια της ΕΕ να δημιουργήσει ενιαία ψηφιακή αγορά μίλησε ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής Στέλιος Ράλλης στην εκπομπή “EUROPE”, ενώ αναφέρθηκε στα οφέλη για η χώρα μας από την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών.

Διαβάστε περισσότερα

Το σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου-01 Οκτωβρίου 2017, πάνω από 14.000 λάτρεις των ψηφιακών παιχνιδιών επισκέφθηκαν το εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου, επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες των διοργανωτών της έκθεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Την εκτίμηση ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα έχει ολοκληρωθεί εντός του 2017 διατύπωσε ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος μιλώντας στο Tv 100. Αναφέρθηκε στην προοπτική του ψηφιακού ραδιοφώνου και τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει τη βούληση για την εμπέδωση κανόνων διαφάνειας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.

Διαβάστε περισσότερα

Στο re:publica, ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια για τον ψηφιακό πολιτισμό στον κόσμο, μίλησε ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος . Συνέδεσε την ανάπτυξη του διαδικτύου με τη δημοκρατία και τόνισε ότι  «η τηλεόραση δεν έχει λόγους να φοβάται τις νέες τεχνολογίες αλλά πρέπει να επενδύσει σε υψηλής ποιότητας περιεχόμενο».

Διαβάστε περισσότερα